Startschot modellenwedstrijd Ellip-sis 2022 gisteren gegeven

We zijn superblij om te starten met de eerste selectierondes van de wedstrijd ‘Wie wordt Ellip-sis-model 2022?’. Het Covid-19-virus verstoorde een aantal keren de programmatie maar gisteren konden we eindelijk starten en kennismaken met een aantal kandidates. Een volgende kennismakingsronde is gepland op 8 augustus 2021 in de lokale Menense Brasserie ’t Belfort waar Laetitia ons met veel plezier ontving. De kandidaten kunnen hiervoor een afspraak inplannen via deze link.

De meisjes en vrouwen die we gisteren mochten ontmoeten kregen tijdens dit eerste interview een aantal vragen voorgelegd waarin gepolst werd naar hun motivatie tot deelname en hun persoonlijkheid. De enthousiaste kandidates die we zagen zullen tegen eind juli uitsluitsel omtrent hun selectie krijgen. De geselecteerde kandidaten zullen alvast een eerste foto-shoot hebben begin september en hun eerste modeshow kunnen lopen op 22 oktober in Zaal Den Ommeganck tijdens de Vrijdagshow, een muzikaal event georganiseerd door All Party Events.

Gisteren maakten de kandidates ook kennis met Anja Claeys en Loena Demoersman, de huidige modellen en Melissa Cardon, winnares van onze eerste wedstrijdeditie die ondertussen doorgroeide tot hoofdconsulente van Ellip-sis.

Vanuit Ellip-sis kregen zij meer info omtrent de programmatie van de wedstrijd en de financiële inbreng. Positief punt is dat de financiële inbreng die van de kandidates verwacht wordt quasi nul is. Dit is echt een enorm verschil met heel wat andere verkiezingen. Veel belangrijker is hun inzet en wil om te kunnen schitteren op hun finale die doorgaat op 18 februari 2021.

Voor Ellip-sis is het nog steeds belangrijk om elke vrouw ongeacht leeftijd, vorm, nationaliteit,… te laten stralen en openbloeien. We blijven jullie verder op de hoogte houden van het verdere verloop.

Alle info en communicatie omtrent de wedstrijd kan via het mailadres modellenwedstrijd@ellip-sis.be. Meer info omtrent onze collectie kan je hier terugvinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.